Annons
Annons

En stilsäker färgkombination

En blå vägg är lika självklar i dag som det var att måla väggarna vita för bara ett par år sedan. För att knyta an gårdagens inlägg om nästa års trender bjuder jag i dag på dubbel inspiration. En hållbar färgkombination och jul i samma paket.Julbild textil_kuddar

Annons

Julbild textil_plädar

Julbild textil_islandskt farskinnFoto | Daniella Witte

Bara för att vi målar väggarna i färg betyder inte det att vi måste byta ut varenda pinal i vårt hem. Nej,  snarare tvärtom kan våra detaljer i vitt, svart, grått och trä lyftas fram till en ny dimension och få ett helt nytt uttryck. Här har vi valt att jobba med textiler i olika närliggande nyanser och material. Det mörka träet sätter karaktären och det grafiska svart och vita får allt att gnistra till. Stilsäkert och fint tycker jag!!

Färgen på väggen kommer från Nordsjö och heter Mystical Paris.

Gran-girlangerna har jag köpt på Ikea. Stolarna kommer från Olsson & Jensen och Grafisk print från Ylva Skarp.  Alla textiler och fårskinn hittar ni i min shop.

 

Ha en fin dag!!
/D

 

DELA (52)
PINNA (0)

4 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar