Annons
Annons

En vacker färg har flyttat in

Färgbehovet blir allt större och syndromet har även växt hemma hos mig. Jag har fallit pladask för djup blå inslag i min inredning. En trendfärg är det men också en väldigt klassisk och tidlös kulör.

Trendfärg_blå_mattaTrendfärg_blå_tavla

Den blå mattan i patchwork är så härlig till våra mörka golv. Hittade den för något år sedan på det stora varuhuset och då var jag lite osäker på om den skulle få stanna kvar här hemma. Nu är den självklar 😉

Annons

Precis lika förtjust är jag i en av Therese Sennerholt´s senaste print som så snart jag får tid ska borras upp på det perfekta stället.

Trendfärg_blått_kökFoto|Daniella Witte

Som ni kanske minns skrev jag för inte så länge sedan om det blå KÖKET jag gått och blivit totalt förälskad i. Kan säga att det inte dröjde många dagar tills vi hade lämnat in alla våra luckor på lack.

Nu är det vackert blått och alla i familjen är otroligt nöjda!!

 

Ha en fin dag!

/D

DELA (0)
PINNA (0)

14 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar