Annons
Annons

En visuell vägvisare

Det är inte ofta det händer men när jag väl gör det känns det så himla bra och givande för mig. Det är så lätt att bara jaga på efter nya prestationer i veckor och månader utan att stanna upp, titta tillbaka och se vad man faktiskt åtkommit.

Annons

Daniella Witte_portfolio

Foto | Daniella Witte

Jag gjorde till slut det för ett par veckor sedan. Kikade tillbaka på lite jobb som jag gjort hittills i år. Skapade några kollage och fastnade speciellt för det här. En blandad kompott inspirationsbilder jag gjort för olika inredningsföretag och magasin. Färgerna är dämpade med organiska inslag och har ett skönt lugn som jag personligen tilltalas väldigt mycket av just nu.

Jamen, varför inte låta dessa få bli en slags vägvisare för mig.  Åtminstone för den närmsta framtiden. Så får det bli!

/D

DELA (24)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar