Annons
Annons

Finalist i Elle Decoration Design Award 2016

Skärmavbild 2016-01-01 kl. 13.50.39

En av 2015 års mest smickrande händelse var att jag blev nominerad som finalist till Årets Inredningsbloggare i Elle Decoration Swedish Design Award 2016. Detta är något som kom helt oväntat men som jag är så innerligt glad och stolt över.

Annons

Jag delar finalplatsen med nio andra grymt inspirerande bloggare och nu är alla presenterade i varsin personlig intervju. Om ni inte redan röstat på er favorit kan ni fortfarande göra det fram till den 6 Januari. Samtidigt har ni dessutom chansen att vinna biljetter till design galan som äger rum den 8 Februari, då också priset delas ut.

-Alla fina läsare, ni ska veta att det betyder oerhört mycket för oss alla tio finalister att ni lägger er värdefulla röst på den ni från hjärtat tycker ska vinna priset, så RÖSTAR DET GÖR NI HÄR!!!

 

Ha nu en fortsatt lugn och mysig första dag på året 2016!!

Kramar Daniella

DELA (167)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar