Annons
Annons

Ung stil i Berlin

Sist jag var i Berlin var i somras och den känslan sitter kvar men behöver fyllas på av lite avslappnad härlighet. Ett hem därifrån i ung stil får lugna mig ett tag till.

Apartment_BerlinBerlin 4Apartment_Berlin 1Foto | Fantastic Franc

Ska man åka till berlin rekommenderar jag att bo i den forna östsidan. Där hittar man lägenheter som den här, i de bevarade gamla hus som finns kvar i stan.

Annons

/Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar