Annons
Annons

Ett hem i betong med det magiska ljuset från ovan

I dag bjuder jag på fin inredningsinspiration från ett hem på Östermalm i Stockholm!

Jag är ärligt talat lite trött på alla hemnet-objekt som det bloggas om eftersom de flesta i mina ögon ser precis likadana ut. Det här hemmet hejade jag dock till över. Kände att det var väl värt att lyfta här på bloggen och som en perfekt söndagsinspiration.

Annons

Personligt och smakfullt i en lyxigt spartanska enkelhet. Konstnärligt!

Monokroma väggar, tak och golv i betong skapar en lugn bas som jag tilltalas av. Köket är enkelt med öppna hyllplan och draperier för skåpen. Varför göra det mer avancerat?

Den där soffan hade jag gärna flyttat hem till mig. Säkert ett fynd som egentligen kanske inte skulle vara så svår att hitta på begagnade-marknaden.

Älskar ljusinsläppet ovanifrån som skapar den magiska känslan i detta hem. Utan det hade inte den här lägenheten varit lika lockande.

Gillar att sovrummet fått en nyans mörkare ton på väggarna. Den grafitgrå nyansen gifter sig klockrent till textilerna i den fina rödbruna tonen. lampan sätter verkligen en grym karaktär och personlighet. Snyggt!

Foto | Anna Malmberg för Fantastic Frank | Stylist : Katia Thøger

När man har valt att låta väggar och golv få vara råa i det material som är, behöver man inte överprestera så mycket i själva inredningen då karaktären redan ”sitter i väggarna”.  Jag gillar här att det enkla dominerar och att loppisfynd får dela plats med en och annan vintage-design-pyl. Ja, det här hemmet känns verkligen levande och inbjudande tycker jag. Utanför fanns det dessutom en supermysig uteplats som ni kan kika närmare på här!

Ha nu en fortsatt bra söndag!

/D

DELA (163)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar