Annons
Annons

Ett hem I en perfekt mix

Detta hem har jag sneglat på ett bra tag. Det känns så spännande och i sin personlighet väldigt inspirerande. Det här hemmet har oväntade kombinationer i en perfekt mix. Det gillar jag!

Skärmavbild 2016-10-29 kl. 16.48.05

Kökets minimalistiska och moderna linjer möter den ruffa tegelväggen i en skön harmoni. Bland det till synes operfekta taket med bjälkar finns där ljusinsläpp som ger en helt magisk känsla till hela inredningen.

Annons

Skärmavbild 2016-10-29 kl. 16.48.23

Platsbyggda lösningar med detaljer som flirtar med både 60 och 70 -talet. Det moderna fönsterpartierna ger huset en skön enkelhet och tar in massor av ljus, men dem tar också hela den ljuvliga trädgården som jag lockas till att vilja se mer av.

andersschonnemann-interiors-9f1c89df_w2880Skärmavbild 2016-10-29 kl. 16.48.46

Foto | Anders Schønnemann

En murad öppen spis to die for blir ett blickfång då den är målad i en avvikande färg mot den operfekt, perfekta tegelväggen!!

Håll till godo och ha en fortsatt skön helg!

Kram D

DELA (12)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar