Annons
Annons

Personligt på riktigt

Jamen, när jag såg detta fantastiska hem hos Johanna kunde jag inte annat än bokstavligen kasta ut det här på bloggen. Personligt är bara förnamnet och bakom denna härliga stil står @annacate.

4904745    4904799 4904803 4904797490475149048334904767-1

Utöver en härlig interiördesign i form av bl.a coola möbler, målade väggar och tak i sköna färger,tapeter och snygg konst på väggarna blir personligheten extra allt då husets själ dessutom bjuder på något alldeles speciellt. Det är detaljer som en synlig tegelvägg, en fasad i glasblock, rum i nivåer och charmiga fönstersättningar för att bara nämna några.

Annons

Drömmer du om att bo så här så kan jag berätta att Kungsladugård på Älvsborgsgatan 36 är nu till salu via Entrance mäkleri .

 

Kram D

DELA (69)
PINNA (1)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar