Annons
Annons

Ett italienskt sommarhus!

Summercastle_italy_4Summercastle_italySummercastle_italy_Summercastle_italy_12Foto | Via Elements at home

Eftersom jag semestrar i Italien just nu så vill jag följa upp mitt förra inlägg med det här fantastiska Sommarhuset som verkligen tar upp de nyanserna av de naturelement jag tog upp där……..

Annons

Det går inte att ta miste på att det är danskar som ligger bakom interiördesignen i den Italienska och unika byggnaden, murad endast i sten. Interiören passar fint in och allt känns väldigt stilsäker. En fin kombination till huset som jag i och för sig mer än gärna hade gått loss på i tomma rum med min egen stil 😉

 

Ha en riktigt fin dag! /Daniella

 

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar