Annons
Annons

Ett neutralt läge

Har ni investerat i The Kinfolk Home ännu? Jag köpte den i höstas och har suttit och bläddrat igenom den nu under julledigheten. Det är väldigt fin bok som garnaterat kommer hålla över tid. Helt klart den bästa Kinfolk gjort hittills.

Annons

Kristofer_Johnsson_1353

Kristofer_Johnsson_1351

Kristofer_Johnsson_1352

Foto | Kristofer Johnsson

Även i dag håller jag mig till Asien, närmare bestämt Sydkorea. Bilderna är från ett hem som finns med i boken och det får mig att känna en viss lättnad. Kanske den lättnad vi alla eftersträvar just nu.  Jag menar julen har ju en viss tyngd, som hade en lika skön känsla när den kom, som den gav nu när den gick.

Att neutralisera är bra. Det frigör plats för  ny energi och kreativitet. Och vem vet kanske är det neutrala läget lugnast att hålla sig i för vissa……. för andra är det nog mer en mellanstation inför nästa skaparresa. För min del passar det sistnämnda bäst.

Kram D

DELA (19)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar