Annons
Annons

Ett självförsörjande hantverk!

Mandelman (1 av 1)

Mandelman (4 av 1)

Mandelman (3 av 1)

Foto: Daniella Witte

Ni kan tro det var en näst in till overklig känsla när vi som de första besökarna steg in i Mandelmanns inredda växthus. Morgonsolen på påskdagen gav ett magiskt skönt ljus och det än så länge folktomma glasrummet gav mig det där värdefulla ögonblicket att under ett par minuter få fotografera detta vackra…………..

Annons

Mandelmanns trädgårdar är sedan 1996 en ekologisk gård som är helt självförsörjande. Här promenerar man bland frigående höns, grönsaksodlingar och härliga rabatter. Trädgårdsköket serverar den bästa maten och i butiken kan man handla ekologiska råvaror, böcker och annat bra. Väl värt ett besök om du åker runt på Österlen i sommar!

/Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar