Annons
Annons

Färg eller Svart & vitt?

När jag var på Mj´s i helgen passade jag på att ta några bilder på hotellrummet. Där var sådant vackert och mjukt motljus som jag bara var tvungen att fånga. Tänkte att någon av bilderna kanske skulle kunna bli en inramad bild till en av mina väggar här hemma.

Annons

Frågan är bara vad som är snyggast. Färg eller svart & vitt? Tycker mest om bukettbilden och båda är ju fina på sitt sätt. Eller vad tycker ni?

Man kan självklart jobba lite mer med bilderna innan framkallning men det är trots det en stor skillnad på uttrycket beroende på vad man väljer. Och det är det som är så roligt och intressant med bilder. Samma motiv kan verkligen förmedla helt olika känslor beroende på vilken redigering man väljer.

Foto | Daniella Witte

hotellet fanns där superfina tavlor överallt och då bara fotografier. Jag föll extra mycket för den med tjejen och den skira sjalen som gav ett riktigt skönt intryck.

Nu måste jag bege mig till min första föreläsning för dagen. Har ett morgon, och ett kvällspass denna torsdag. Håll nu tummarna för att allt kommer gå bra!!

/Daniella

DELA (10)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar