Annons
Annons

Färg som inspirerar

Jag fick ett väldigt fint presskit hemskickat till mig med avsändare Tant Johanna för Sadolin färg. Tack snälla!!

Daniellawitte_color_Foto | Daniella Witte

Det är nämligen så att Johanna Bradford som är en väldigt duktig inredningsstylist fått uppdraget att tolka och styla miljöbilder för Sadolin´s nya färgkollektion TOP07 vilket hon lyckades väldigt bra med.  Kika och läs mer om hennes inspirerande projekt här!

Annons

-Och jag, som under en ganska lång tid försökt hitta tid och energi till att göra en uppdatering av inredningen hemma fick tack vare färgprover och inspirationsbilder helt plötsligt en knuff till att äntligen sätta mina idéer i verket. Nu mina vänner ska det både målas väggar och möbler i vårt älskade hus!!!

Bilden visar en känsla om vilken färgskala vi snackar om.

Kram Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

5 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar