Annons
Annons

Färgfokus ala xtramatt

Förändringen började med ett blått kök. Nu fortsätter jag min färgskiftning även på väggarna…………

Dusty blue:green

 

……i veckan som varit har jag lagt min ”lediga” tid på att måla, måla och måla. Har fastnat pladask för Nordsjös helmatta färg och färgvalet Kan man säga är nyanser av skitigt grå/grön, och som vanligt är inspirationen tagen direkt från naturen.

Annons

Det började med att jag bara skulle måla om gästrummet men eftersom jag blev så himla nöjd där kunde jag bara inte låta bli att fortsätta.

Våra rum har ju en hel del väggyta så det visade sig såklart ta mycket mer tid än vad jag hade planerat för men så är det väl alltid. Huvudsaken är väl ändå att slutresultatet blir bra 😉 Fortsättning följer!!

 

Kram D

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar