Annons
Annons

Färgkoordinerat element

DW_radiatorer (1 av 1)DW_radiatorer (2 av 1)Foto | Daniella Witte

 

I början av veckan jobbade fyra starka män här hemma med att montera nya element på hela ovanvåningen.  De som satt där innan var i modell ”ala början av nittiotalet”. Behöver inte säga mer än så för att ni ska förstå hur dom såg ut 😉 Så i samband med den stora renoveringen på ovanvåningen passade vi på att beställa radiatorer i gammal stil för att passa vårt hus från 1907, och nu äntligen är dem på plats.

Annons

Visste ni att man kan beställa nya element efter vilken NCS-kod man önskar? -Jo det är möjligt men till en något högre kostnad förstås. Till vårt sovrum gjorde vi det och jag är väldigt nöjd med resultatet som blev mycket lugnare intryck än om vi hade valt vita. Nu får fönstren det fokus vi ville.

Radiatorerna är från Lenhovda Radiatorfabrik, Fönster från Velfac , Isländskt fårskinn Inreda Utreda, Skor K Cobler, Porslinsfågel Serax.

 

/Daniella

 

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar