Annons
Annons

Färgsättning på terrassen

Efter fantastiska dagar i Danmark är jag tillbaka igen, fylld av go energi. I dag har jag försökt att jobba undan sedan tidig morgon för att få lite tid ute under eftermiddagen. Här är 25 grader varmt och hela mitt inre hoppar av lycka!

Annons

På vår uteplats är där bl.a lite planteringar i nya krukor att fixa med innan allt känns klart inför sommaren, så det projektet började jag så smått greja med i dag.

Foto | Daniella Witte

Vitt och grått med lite trädetaljer. Ja, så kan man väl i stort beskriva färgsättningen på vår terrass. Fint, men jag känner för lite mer värme. Hade redan ett antal gamla terrakottakrukor och urnor som jag ville ge ett par kompisar till.

Ni kanske minns att jag i ett av mina inlägg med ”Veckans höjdare” hade fått syn på ett par snygga krukor hos den här firman. Dessa passade jag på att köpa till ett styling-projekt för att efter det kunna förvara dem här på terrassen. Deras ljusare nyans av terrakotta tycker jag ger en fin mellanton till det vita och i dem kommer jag plantera ner ett par varianter av olivträd. Jorden tog tyvärr slut så jag får helt enkelt slutföra i morgon för nu bär det av till den här tjejen och hennes familj på en AW. Kan väl inte bli bättre, en dag som den här!

Njut nu av solen och att det är fredag!

Kram D

 

DELA (31)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar