Annons
Annons

Favoriter i fönsterkarmen!

Saltlyktor (1 av 1)

Saltlyktor (3 av 1)

Saltlyktor (2 av 1)

Foto: Daniella Witte

 

Jag gillar att ha det ganska rent i mina fönsterkarmar och då menar jag inte städ-rent, nej jag menar att jag gärna har saker där som bara smälter in med sina vackra siluetter och som släpper genom ljuset utifrån. Mest är det olika prylar tillverkade i glas eftersom  jag verkligen är en glasfantast men förutom det har jag hittat en ny fönsterfavorit som har fått en given plats i rutan. Det är mina underbara saltlyktor som innan har flyttat runt på flera ställen här hemma……… Och här står dem nu, perfekta till den råputsade väggytan och ger en fantastisk stämning både ute och inne med sitt magiska sken.

Annons

 

/Daniella

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar