Annons
Annons

Fransk-bohem badromantik!

DW_bohemfemenin_bath1DW_bohemfeminin_bath 1DW_bohemfeminin_bath2Foto | Styling | Daniella Witte

När jag steg in i det här badrummet första gången var det tomt, mörkt och lite kallt, det kändes så övergivet. Potentialen fanns dock i det vackra kaklet, det grön-mellerade stengolvet och det otroligt fina handfatet med kråmade stålben. Och för att inte tala om pardörren som ledde ut till den stora balkongen. Badrummet låg i en tom paradvåning i centrala Malmö men känslan var som att jag befann mig någonstans i Frankrike.

Annons

En feminin fransk-bohemisk stil var vad jag ville uppnå med min styling, -en rak motsats till de nyrenoverade badrum med stängd förvaring som de flesta är vana vid. Jag höll mig som vanligt till en jordnära färgskala, det blir lugnast så när man jobbar med mycket grejer. Med olika handdukar  i travar, frodiga krukväxter och synliga samlingar av vackra flaskor, tvålar och smycken fick jag på mitt sätt till stilen och känslan blev faktiskt något mer än bara ett badrum. Här ville man stanna länge!

Vill med detta inlägg ge er läsare en inspiration hur man faktiskt kan göra en hyfsat enkel ”makeover” på sitt gamla badrum utan att gå igenom en dyr renovering. Här gäller det i stället att ordentligt gå loss på detaljerna!!

 

Kram Daniella

 

 

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar