Annons
Annons

Feminin enkelhet på danska

Så här i den mysiga julledigheten börjar jag lite smått gå igenom årets händelser och projekt. Ett av dem gjorde jag tillsammans med min kära vän och bloggkollega Sofie. Här får ni ett smakprov av vad vi upplevde den dagen.

Annons

Matrum_Betania_LU

Wegner_Betania_LU

kitchen_Betania_LU

Matrum_Betania_detalj_LU

Bedroom_Betania_LU

Foto | Daniella Witte

Stilen var feminin och i vissa drag skönt bohemisk. Det gick inte förbi en att paret som bodde här´s ena hälft hade danskt blod. Det liksom bara kändes så tydligt i luften och den känslan gillade jag.

Flera rum i den 200 kvm stora sekelskiftes-våningen gick i fil och ljuset var verkligen magiskt. En dröm för många av oss!!

 

Kram D

 

DELA (58)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar