Annons
Annons

Feminint möter rockiga inslag!!

Jag tänker mig ett sovrum eller kanske en walk in closet. Basen är mjuk, omfamnande och behaglig precis som man tänker sig ett sådant rum.

Tyll o guldFoto | Daniella Witte

För att någonstans bryta det fint snälla och skapa lite attityd skulle en hörna med personliga ting i svart tyll, spets och skimrande guld vara en fin kontrast. Här dessutom med ett par snygga Dr Martins.

Annons

Jag gillar när det går över från feminin till en något mer rockig stil. Den kombon är för mig alltid tilltalande och spännande. Jag själv kommer köra på den nyårsafton är det tänkt 🙂

Köptips: Tapet, Mimou | Grafiska tryck, Pernille Folcarelli | Stol, Isländskt fårskinn, lampa, juldekorationer och fotografi: Inreda Utreda , Tyllkjol: Studio Stilista

 

/D

DELA (18)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar