Annons
Annons

Finalist | Årets inredningsbloggare

Daniella Witte_finalistlogga_arets_inredningsbloggare

Så tacksam & glad!! Att för andra året i rad bli nominerad till årets inredningsbloggare gör mig så otroligt varm i hjärtat. -Tack, tack, tack, ni fina läsare för att ni valt att nominera mig.

Om ni vill att jag ska bli den vinnande bloggen får ni mer än gärna rösta. Det gör ni här!! 

Annons

Stor kram till er från mig!

/D

DELA (28)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar