Annons
Annons

Fint i söderläge!

Grönt på trappan! (1 av 1)

Grönt på trappan! (3 av 1)

Grönt på trappan! (5 av 1)

Grönt på trappan!

 

Foto: Daniella Witte

Det kändes riktigt bra att stiga ut på trappan i dag. Den ligger i söderläge utanför entrédörren och har nu fått årets välförtjänta lyft efter vintern. Jag kom äntligen i väg och köpte hem lite fina växter hos den lokala handlarna här i byn. Det blev klassisk buxbom som är ett stilsäkert kort och en fin bas. Jag handlade också lite blommande i vitt och med en gnutta blått. Bland dem är det Loop blomma och Alpine cress. Båda kräver mycket sol och vatten men det brukar fixa sig rätt så bra eftersom vi påminns dagligen när vi traskar upp och ner här.Krukorna går i grå betong, zink och svart. Även den kombinationen är hållbar för en snygg utomhusmiljö år efter år.

Annons

Nästa utomhusprojekt att fixa fint på är terrassen som jag hoppas kunna visa er snart!

Allt gott! /Daniella

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar