Annons
Annons

Firar fredag med ett stort fång Hundkex

 

Hej allihop!! I dag firar jag inte bara fredag utan också min första dag som bloggare här på Elle Decoration.  Det här ska bli så himla skoj och jag ser verkligen fram emot att varje dag få dela med av vad som sker i mitt skaparhuvud………

Annons

Hundkexbuketten

Hundkexbuketten 7

Hundkexbuketten 6Foto | Daniella Witte

……….jag gick i igång på Hundkex som för mig står för så mycket sommar. Det verkligen kryllar av dem längs vägkanterna och det härliga med det är att det gör det möjligt för vem som helst att plocka med sig ett fång sommarkänsla till vasen där hemma.

Ha en härlig fredag så ses vi igen i morgon!!

 

/Daniella

Ps. Det finns en liten intervju med mig som ni kanske vill läsa. Kika in här!! Ds.

DELA (5)
PINNA (0)

6 kommentarer

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar