Annons
Annons

Fixa en mysig & kreativ hörna

För mig handlar inredning om att i balans med varandra kombinera funktion med det visuellt vackra.

Skapade en mysig hörna med kreativa inslag som öppnar upp för pyssel läsning och mys.

Novemberinspiration 3

Novemberinspiration (kopia)

Novemberinspiration 2

Foto | Daniella Witte

Annons

Hur får man det mysigt då?

-Jo, här har jag först valt grå, lite mörkare toner som automatiskt bjuder in till ombonad och mys. Olika material, hårt och mjukt ger dynamik då det mjuka främst står för den inbjudande hemtrevnaden. Det lilla bordet rymmer både ljusstakar och pyssel. Med sin dämpade mässingsskiva ger det helheten glöd och värme som också gör sig fint ihop med ljusen när de är tända. En tavla med personlig anknytning förstärker trygghetskänslan.

Inte att förglömma är den enkla blomman som sätter pricken över iét och som står för livet i hela samlingen.

Ha nu en fortsatt fin dag!!

/Daniella

DELA (9)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar