Annons
Annons

Flowerstudio de lux

Daniella Witte_flowerstudio_ Oliver Gustav

Daniella Witte_flowerstudio_Oliver gustav

2 Daniella Witte_flowerstudio_Oliver GrustavFoto: Trine Thorsen | Styling: Christine Hoera

Dessa bilder har några år på nacken men eftersom jag snubblade över dem och aldrig hade sett dem innan var jag bara tvungen att dela med mig.

Detta är välkända Oliver Gustav och hans dåvarande Flower Studio i Köpenhamn. Lite råare i sin framtoning men precis lika fantastiskt magsikt inspirerande som hans nuvarande studio. Den ligger på Store Strandstraede vid Nyhavn. Väl värt ett besök om ni är i Köpenhamn!!

Annons

/D

 

 

DELA (17)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar