Annons
Annons

För den bästa hotellupplevelsen

Jag unnade mig två nätter på underbara hotellet Miss Clara under min jobbresa till Stockholm den här veckan. Där är så magiskt fint så hade jag kunnat göra en copy/paste rakt in i mitt eget hem hade jag tryckt på knappen direkt. Så tidlöst och genuint. Men trots att detta hotell är supermysigt och designmässigt helt perfekt får jag ändå alltid en konstig ensamhetskänsla. Den känslan uppkommer oavsett vilket hotell jag än bor på.

Annons

Eftersom jag hade ganska mycket arbetstid på rummet rådde jag bot på den känslan bara genom ett par enkla knep och jag lovar er,  min hotellvistelse blev faktiskt riktigt hemtrevlig.

4_Miss Clara hotell_Daniella Witte

I resväskan hade jag packat ner en favorit-vas, en ljusstake och något gott att tugga på. Första stoppet innan jag checkade in blev därför Hötorget där jag köpte mig en bukett ranunkler i en färg som jag tyckte passade Miss Claras inredning.  Väl på rummet gjorde jag ett fint blickfång i fönsterkarmen med blommor i vatten och ett tänt ljus.

2_Miss Clara hotell_Daniella Witte (kopia)

Även bredvid sängen gjorde jag lite mysigt och i högtalaren satte jag på en favoritlåt med Norah Jones. Det blev en riktigt fin stund där framför datorn.

6_Miss Clara hotell_Daniella Witte3_Miss Clara hotell_Daniella Witte

Att låta några personliga detaljer ligga synliga tillför också en trygghetskänsla. Få saker som känns fina i inredningen och inte allt för tillrättalagda.

BTW älskar jag speciellt den mörkbruna tonen som dem massiva ekgolven har. Mmm, nästan som choklad!

.1_Miss Clara hotell_Daniella Witte

Foto | Daniella Witte

Nästa veckan gör jag en favorit i repris och checkar in på Miss Clara igen. Då kommer jag flytta in med en av mina absoluta favoriter, nämligen Kristin. Vi har ju bott tillsammans innan och om jag får säga det själv är vi riktigt bra på att skapa en fin stämning utan medhavda saker, så då får mina ”hemtrevliga knep” stanna hemma.

Kram Daniella

Gillar ni designhotell? Det här och det här kan jag också varmt rekommendera!

DELA (24)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar