Annons
Annons

För en härlig påsk…

Själv ser jag fram emot påsken väldigt mycket. Det är den traditionen på året som verkligen har något efterlängtat med sig. Nämligen våren!!

Jag har gjort några punkter som jag tycker ger det lilla extra till den härliga påsken.

Annons

Daniella Witte_easter 6

1. Först och främst vill jag uppmana till de slappaste och skönaste kläderna som finns i garderoben. Påsken bjuder förhoppningsvis på lite tid för både pyssel ute och inne och då vill man ju bara vill känna sig avkopplad och ledig.

1 Daniella Witte EasterHappy eastern_paskinspiration_Daniella Witte

2 . Satsa på naturliga färger som påminner om den skira växtligheten som just nu pågår utanför dörren. Det förstärker vårkänslan även inomhus.

Daniella Witte_Easter 4Daniella Witte Easter 5

3. Låt påskdukningen få vara lite kreativt vild och inte alltför perfekt. Det blir liksom härligare för alla då.

Påskspecial (3 av 1)påskspecial (2 av 1)

4. I stället för att ”dutta” med påsk överallt i hemmet, satsa istället på minst ett rejält stilleben i ditt hem där både våren och påsken gör sig hörd. Och glöm inte gröna knoppar i mångfald. De gör alltid underverk!!

Daniella Witte Easter 7

Foto | Daniella Witte

Sist men inte minst, tillåta sig vila mycket. Att ta en tupplur mitt på dagen var det bästa jag visste när jag var liten, och det kan jag säga inte har förändrat sig ett dugg med åren 😉 ”Sovagottsson”, är ett uttryck vi ofta använder här hemma!!

 

Kram D

DELA (47)
PINNA (3)

3 kommentarer

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar