Annons
Annons

Förberedelser inför nyår

Nyarsdukning 1Foto|Daniella Witte

När jag tog bilden i dag var jag inte alls färdig med vilket färgval jag ville ha till min nyårsdukning men det lutade åt det här hållet även om det fattades lite sprakande silver och glimmande glas. Vi väntar 30 härliga vänner i morgon kväll och det krävs en del organisation, därför hann jag inte bli klar med dukningen innan det blev mörkt………. i morgon får ni se resultatet.

Annons

Ha en fin kväll!

/Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar