Annons
Annons

Formex med ett speciellt fokus

I morgon står det Formex på schemat, från tidig morgon till sen kväll. Möten är inbokade men också gott om tid för inspiration.

Jag sitter just nu och förbereder mig rent mentalt för vad jag ska fokusera på. Det är annars lätt hänt att man tror sig ska ta in precis ALLT, vilket i regel slutar med att man är helt slut i rutan redan efter två timmar, därför är en god planering inte dumt.

Annons

SHOT_02SHOT_06SHOT_07

Foto | Vince home

Min magkänsla jobbar nära mig igen vilket känns skönt med tanke på att den inte alls fanns där bara för ett par månader sedan. Det är den som ger mig dem rätta verktygen till att fokusera på rätt influenser. Tidens tecken enligt mig!

Inspirationsbilderna visar ett vackert urval för vad jag känner för just nu. Fint stylat av Glen Proebstel.

Material som olika stenarter, urgammalt trä, glas, keramik, återvunnet papper, naturfynd och mjukgörande textilier. Dem alla har strukturer i material från helt olika ursprung, men alla med den gemensamma nämnaren att de håller en naturlig ton som fungerar helt fantastiskt ihop.

Det är inte heller några perfekta former jag kommer leta efter i morgon. -Nej, det är detaljerna jag söker så ju mer naturligt unika fynden kommer vara desto bättre.

/Daniella

 

DELA (26)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar