Annons
Annons

Formex | Young designers

I dag bär det av för mig och Maria till höstens Formexmässa. Alltid lika skoj att få se nyheterna och träffa kollegor inom branschen. Vi är såå laddade!!

Nina Johanna C

 

Aderelles pillow

 

Havsglas

 

Susanne form

Länkar | 1 Nina Johanna Christensen | 2 Aderelles | 3 Havsglas | 4 Susanneform

Annons

Ett måste är att gå till Young Designers. En plattform för unga , nyetablerade designers som fått lyckan att ha blivit uttagen av Formex till en monter i detta sammanhang.

Här har jag sett ut  några av mina favoriter som jag ska kika lite extra på.

 

/D

 

 

DELA (58)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar