Annons
Annons

Första kvällen i loungen

 

Ja, i går kväll satt vi hela familjen för första gången i vår nya lounge. Såå mysigt!!

På Lördag har vi bjudit in våra närmsta vänner till ett riktigt poolparty. Vi ligger i så det ryker för att bli klara till dess. Poolen i sig är ju klar men där är mycket runt omkring som inte är färdigt och som ska ge den där härliga ”pool-livs-känslan” om ni förstår vad jag menar.

Annons

I går fick vi på plexiglas-taket till loungen vi byggt så då var det fritt fram till att börja inreda 🙂

Daniella Witte_outdoorliving_lounge_details

Daniella Witte_outdoorliving_loungeFoto | Daniella Witte

En härlig hörnsoffa är byggd, med plats för många. Vi har använt material som blivit över från bygget. Grunden är lastpallar som vi klätt in i cementskivor. Bordet är ett jag haft som butiksinredning och som vi lät oss kapa benen på. Madrasser, textilier har vi köpt på Ikea uppblandat med kuddar från min butik. De fina ljuslyktorna har jag fått av Eva Solo och sätter verkligen en fin stämning till den sober färgskalan.

Den murade och putsade väggen förstärker verkligen känslan av att vara vid Medelhavet. Vi har målat den med en vit färg som heter Murtex Stay Clean och är en relativt ny produkt från Nordjö. Vi är hittills supernöjda med den då den varit väldigt dryg och gett ett otroligt fint resultat.

 

/D

 

DELA (67)
PINNA (0)

8 kommentarer

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar