Annons
Annons

Förtjusande stämning med betong

Betongväggar sluter här om en stilfull industriell inredning på ett väldigt förtjusande vis. Stilrena, raka linjer möter råa och lite grövre detaljer i perfekt kontrast mot varandra. Det här hemmet fascinerar och väcker nyfikenheten i mig …..

Annons

Väggarnas utgör en monokrom bas som ger ett magsikt lugn. Varma detaljer i trä och väl utvalda belysningar ger dem kalla materialen mjukhet och elegans.

Foto | Lorenzo Pennati

-Ja, den här veckan har jag bjudit på flera internationella inspirationer och det är faktiskt ingen slump. Jag känner mig oerhört nyfiken på världen och det som skapas utanför vår lilla inredningsvärld här hemma i sverige. Det jag fastnar för tar jag med mig hem och sammanför med det vi är så duktiga på här. De skandinaviska linjerna i fina proportioner.

/D

DELA (25)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar