Annons
Annons

Förvaring för kreativt kaos

Förvaring kan jag aldrig få nog av. Jag trivs bäst när allt har sin plats även om det på sina ställen råder kreativ kaos, men den röran känner jag är något av en livsstil som jag trivs riktigt bra med.

Annons

STILINSPIRATIONMyIKEAStylingSinnerlig2-717x1024Foto Ikea | Styling Pella Hedeby

Den här bilden inspirerar mig mycket.  Tycker den berättar hur man på ett snyggt och personligt sätt ger ett kreativt kaos ordning och reda. Skåpet heter Björksnäs och är en av flera fina nyheter hos Ikea under hösten.

Stylingen tycker jag är klockrent härlig och är gjord av duktiga Pella hedeby för Ikea. Fler bilder kan ni kika på i Pella´s inspirerande blogg.

 

/Daniella

 

 

DELA (18)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar