Annons
Annons

Fredagsblommor från vägkanten

När man inte vill lägga flera hundra kronor på en härlig frredagsbukett eller har en ljuvlig blomsterrabatt i trädgården kan man faktiskt hitta hur fina blommor som helst ut med landsväg-kanterna.

I dag tog jag mig en skön promenad längs vår väg för att hitta blommor till min egen fredagsbukett.

Annons

Valet var inte svårt. Längs vägen fanns det faktiskt nästan bara blommor och strån som passade min stil och smak. Brända toner kombinerat med grönt. Såå fint ju!

Passade på att hälsa på grannens får som alltid tar sig tid till att vara sociala. Mycket trevligt!

Blev verkligen nöjd med mina vägkantsfynd. Visst är färg-kombon bara så behaglig? Som en liten flirt med hösten!

Foto | Daniella Witte

Placerade buketten i min nya och så himla fina vas/karaff från Boda. Fick den av min kära farmor och hennes man Pelle när de var här och hälsade på. De älskar åka runt till olika svenska glasbruk så när jag fyller år får jag alltid något fint från deras turer. Himla mysigt!

Nu ska jag så smått avsluta min första arbetsvecka, njuta av min vägkants-bukett och välkomna helgen!

Kram Daniella

DELA (31)
PINNA (3)

2 kommentarer

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar