Annons
Annons

Gästtoaletten fick mer avställningsyta

Daniella Witte_small toilette (kopia)Daniella Witte_small toilette 3 (kopia)Daniella Witte_small toilette 2 (kopia)Foto | Daniella Witte

Vi kände behovet av mer avställningsyta på vår lilla gästtoalett. Inte helt lätt visade det sig då alla färdiga moduler blev så klumpiga. Lösningen blev ett tunt trähyllplan från bygghandeln där nu en himla massa bra grejer får plats.

Annons

Nästa steg är att sätta en metallstång strax under hyllan, också den fäst från vägg till vägg. Den kommer nog bli den perfekta handduks-hängaren.

Härlig helg på er!

/Daniella

 

DELA (6)
PINNA (1)

6 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar