Annons
Annons

Gedigna textilier | Linum 2015

Om en vecka befinner jag mig i Stockhoklm för ett besök på Formex, pressvisningar och mycket annat skoj som erbjudes dessa dagar. Nyhets-utskicken, och inbjudningarna väller in och i mån om tid försöker jag planera hur mina och Maria´s dagar ska läggas upp för att få ut så mycket som möjligt av dem.

Annons

linum_dag2_0288

linum_dag2_0313

linum_dag1_0113

linum_dag2_0256

linum_dag2_0275Foto | Linum via

Linum´s nyheter för hösten tilltalar mig i kombination med väldigt inspirerande bilder. Så himla fina!! Material och färger känns som vanligt gedigna och tidlösa men med en extra knorr den här gången vilket är härligt.

Med det hälsar jag den ljuvliga hösten kärt välkommen!!

/D

 

 

 

DELA (20)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar