Annons
Annons

Glad fredag & bronsmedalj till mig

1 Helgbuketten

Foto | Daniella Witte

Jag fick precis reda på av en kär och trogen läsare att jag blev den tredje bästa inredningsbloggen i Sverige enligt Cision´s jury. Hurra, så roligt!!

Värt att nämna är att jag besegrades av Underbara Clara och Trendenser vilket verkligen bara känns som en riktigt stor ära.

Annons

Tusen tack för detta Cision , och en riktigt glad fredag till er mina läsare. Det är ni som gör att jag bara fortsätter glädjas åt att blogga!!

Stor kram från Daniella

DELA (138)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar