Annons
Annons

Glad midsommar

Vi går en fin tradition till mötes.  På midsommar vill jag ha det dukade bordet enkelt och lite spartanskt. Tolkade högtidens dukning så här en gång för länge sedan och känner att den fortfarande skulle funka här hemma i dag.

Annons

Foto | Daniella Witte

Önskar er alla en riktigt skön midsommar!

Själv åker jag till goda vänner i Helsingborg där vi ska fira både vuxna och barn. Ska bli mysigt!

 

Vi ses under helgen!

/D

 

DELA (12)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar