Annons
Annons

Glad påsk

Vill skicka er en liten påskhälsning från min studio. I skrivandets stund har jag bara en liten stund kvar innan det är dags att gå på lite skön påskledighet.

Min påsk går i naturens tecken och jag skapade i dag en inspiration för hur jag färgsätter påskbordet i nyanser som går i närliggande nyanser med varandra. Och dekorerar det gör jag med hjälp av naturens egna tillgångar.

Annons

Mörkaste brun till vitaste äggvit. Tycker att just den här färgskalan passar så bra till vad det traditionella påskbordet har att erbjuda.

Foto | Daniella Witte

Jag använder mig av gräsplymer i stället för fjädrar och visset gräs till att lägga som en dekorativ bädd till påskägget. Duken som ska läggas på bordet är självklart i vävd linne och all dekoration på bordet följer äggets form. Runt, mjukt och behagligt!

Önskar er nu en fortsatt fin skärtorsdag och en fin start på påskhelgen!

Kram Daniella

DELA (17)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar