Annons
Annons

Glyptoteket i Köpenhamn

I går for vi med hela min familj till härliga Köpenhamn. Vi började med att besöka magiska Glyptoteket.

Glyptoteket5 Glyptoteket15 Glyptoteket8 Glyptoteket9 Glyptoteket13 Glyptoteket10 Glyptoteket18 Glyptoteket12 Glyptoteket

Foto | Daniella Witte

Det var verkligen en inspirerande miljö som gav mig fina idéer till kommande projekt. Kameran gick varm om man säger så 😉 Känns härligt!

Annons

Mer om Glyptoteket kan ni läsa här!!

 

 

Kram D

 

DELA (26)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar