Annons
Annons

God Jul från vinterlandet

Vill börja med att önska er en riktigt God Jul!

I år skippade vi det traditionella julfirandet hemma och drog istället till norska fjällen.

Vinterland

Foto | Daniella Witte

Här är det långkalsonger som gäller dagarna igenom. Skidåkning varvas med sällskapsspel och mysig stunder när vi bara slappar och tar det lugnt. I natt snöade det för fullt och det sägs fortsätta hela julafton. Det är så fridfullt och mysigt kan ni tro. Allt är faktiskt precis som vi önskat, förutom en tråkig släng av magsjuka (jag är den enda som klarat mig hittills) som vi hoppas ska vara över i dag. Nu en varm kopp choklad och en liten stark snaps för magens skull 😉

Annons

En riktigt stor julkram till er alla från mig!!

/D

DELA (18)
PINNA (0)

4 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar