Annons
Annons

GOTT NYTT 2015

_Nyårsbordet2

Efter mycket förberedelser så blev det nyårsfirande här hemma för stora och små. Vi kunde inte fått ett bättre slut på året 2014 än den fantastiska fest det verkligen blev, den överträffade alla förväntningar……………..

Annons

DW_Nyarsbordet_2015DW_nyarsbordet2014_tomteblossFoto | Daniella Witte

Med det vill jag önska er ett GOTT NYTT 2015 och ett STORT TACK till er kära läsare som är så trogna och snälla. Det är ni som driver mig framåt i det jag gör!!!

Och det är framåt jag ser på det ny året. Det ser ljust och glädjefyllt ut med mycket spännande som står för dörren……..

 

Varma hälsningar från Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar