Annons
Annons

Gott nytt år!

Ja, så är sista dagen på 2016 inne. För mig kommer den inte riktigt bli vad vi tänkt oss, men tillsammans med min familj ska vi försöka göra nyår till en stämningsfull kväll ändå….

DW_Nyarsbordet_2015DW_nyarsbordet2014_tomteblossFoto | Daniella Witte

Bilderna är från 2014 då vi hade en fantastisk nyårsfest hemma hos oss.

Annons

En kväll som alltid kommer leva kvar i minnet.

Jag önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År och ser fram emot ett händelserikt 2017 som jag vill dela med mig av till er.

Variation och inredningsinspiration i ett vackert färg & formspråk, är i stora drag mitt mål för 2017 här på bloggen. Tänker främst smart miljö och kostnadsmedveten inredning här där slit och släng är ett minne blott. Mellan raderna om inredning vill jag också kunna bjuda på lite mer om mig själv och mitt liv kring mitt arbete och passion.

Vinnaren av pläden är dragen och det blev ingen mindre än Jennifer Wennerholm. Stort grattis till dig!! Tack till alla ni andra som deltog och framförallt gav mig fantastiska ledord för bloggen framöver. Jag kommer ta med mig vartenda ett. 

Gott nytt år!!

/Daniella

DELA (35)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar