Annons
Annons

Gott nytt år!!

Vet inte riktigt vart jag ska börja. Året som varit har varit fantastiskt på många sätt. Jag har fått chanser jag aldrig jag trodde jag skulle få, men som jag fick och tog.

Många fina människor, både nya och gamla bekantskaper, har fyllt min vardag med så mycket positiv energi. Bland dom finns min kära familj men också ni som dagligen är med mig genom att läsa min blogg. Det är NI som hela tiden peppar mig till att fortsätta vilja bjuda på den skaparkärlek jag besitter. Ett stort TACK bästa ni!!

Annons

DW_happy new year

Foto | Daniella Witte

Jag har som i en lite nyårskaramell samlat bilder från några väldigt betydelsefulla äventyr jag gjort. Dessa tar jag med mig som erfarenheter till det nya året då jag bara vill fortsätta utveckla mig själv i det jag älskar att göra. En sak jag kommer fokusera extra mycket på är inte oroa mig så mycket utan i stället ”bara göra” saker med väldigt mycket glädje och kärlek.

Med hopp om att ni också ska få känna den upplevelsen genom mig under 2016, önskar jag er riktigt ett GOTT NYTT ÅR!!!

Varma kramar Daniella

 

 

 

 

DELA (66)
PINNA (0)

10 kommentarer

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar