Annons
Annons

Granhuggning som tradition

I hela 10 år har jag, min familj samlats med vår närmsta vänner i den skånska skogen för att hugga gran inför julen. En otroligt mysig tradition som jag är så glad över att våra kära vänner Emma & Jens alltid fixar så fint.

Annons

Granhuggning tradition skogGranhuggning tradition korvgrillningGranhuggning traditionFoto: Daniella Witte

Efter korvgrillning och skogsmingel var det dags för att ge sig ut och hitta den perfekta granen. I år blev det en ståtlig rackare mina grabbar högg och på tisdag ska ni få se den här på bloggen klädd i sin julskrud hemma i huset. Missa inte det!!

Fler varianter av julgranar hittar du här och hos Flower and feasts.

 

/Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar