Annons
Annons

Grillkväll på stranden

Äntligen kom värmen och önskan om en grillkväll vid stranden gick i uppfyllelse.

sommarkvall pa stranden_havet

sommarkvall pa stranden

sommarkvall pa stranden_grillen 2

sommarkvall pa stranden_grillen

Sommarkvall_Alskade son

sommarkvall pa stranden_tjejernaFoto | Daniella Witte

Vi var 18 personer, vuxna och barn, som cyklade på led genom Lommas kvarter ner till havet och stranden. Grillarna var med och jag fick äntligen tillfället att premiärgrilla på den jag fått av Eva Solo. Utan att överdriva: Wow, vilken kvalitet! Perfekt grillning blev det och trots glödande kol inuti fanns det inte en tillstymmelse av hetta utanpå grillen. Enkel att ta med och dessutom snygg i sin design.

Annons

Barnen lekte ute i vattnet ända in i mörkrets timmar och vi var de sista som lämnade platsen. Vilken kväll!!

Det är det här som är en del av livets bästa njutning. Att i all enkelhet få umgås med vänner, vara i naturen och så tydligt känna den kärlek som finns i luften mellan oss alla som ägnade kvällen tillsammans.

/D

 

 

 

 

DELA (17)
PINNA (0)

3 kommentarer

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar