Annons
Annons

Grönt året om…..

Det är antagligen ingen slump att jag vid helt olika tillfällen, omedvetet valt färgen grön som bakgrundsfärg i några av mina inspirationsjobb. Grönt är helt enkelt skönt året om….

IMG_3549IMG_3550

Granen matchar väggen till jul i en mysig fåtöljhörna som jag nyligen gjorde för Ikea Livet hemma.

Annons

Grön vägg sommar

En tolkning av en sommaräng och en väderbiten rottingfåtölj där någon slängt en nytvättad linnetextil som snart ska användas som duk till sommarkvällens middag …..

Grön vägg sovrum

Foto & Styling | Daniella Witte

Slutligen en sovrumsmiljö där i alla fall jag hade sovit som bäst mot den grönmålade väggen. Läkande och lugnande med en viss skön meditativ effekt. Ja, det finns flera anledningar till att jag faller för gröna toner. Hur påverkar gröna nyanser er?

/Daniella

Tips! Färgen jag målat med är en mineralfärg från Jotun Lady som heter Green Leaf.

 

DELA (28)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar