Annons
Annons

Grönt uppåt väggarna

 

Det där med att lyckas smycka väggarna på ett smakfullt och personligt vis är inte alltid det lättaste. Tavlor är kanske det man tänker på i första hand men det finns även andra dekorativa lösningar.

Annons

Gront uppat vaggarnaFoto | Styling | Daniella Witte

Jag skapade ett vägg-blickfång i trappan med hjälp av fina väggvaser i handblåst glas och keramik. Endast enkla kvistar av murgröna satte hela tvisten.

 

/D

 

 

DELA (1)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar