Annons
Annons

Gudinnan Beth Kirby

”Back to basic” är minst sagt hetare än någonsin. Och det känns så himla bra i själen när en trend känns så äkta.

Rustikt ska det vara med omsorgsfullt valda detaljer som pratar om en historia. Handgjorda bruksföremål som ser väl använda ut och för att inte tala om långkok och hembakat med närproducerade råvaror, helst från den egna odlingen. Inget stressas fram. Allt får ta den tid det tar, huvudsaken det blir gjort från grunden, på riktigt.

Annons

Local milk_Beth Kirby 1

Local milk_Beth Kirby

Local milk_Beth kirby 3Foto | Beth Kirby

En som i mina ögon är en gudinna att förmedla den ”rätta” rustika känslan är Beth Kirby. Kvinnan bakom @local_milk, matkreatör, fotograf och skribent.

Och jag är inte ensam om att inspireras av hennes nästan bedövande vackra bilder. Hon har hundratusentals följare  världen över som på något sätt nu är med och för känslan vidare……

/D

 

DELA (36)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar