Annons
Annons

Gyllene inslag i gästhuset

I vårt pool/gästhus fattas fortfarande lite inredningsdetaljer för att rätta känslan att infinna sig. Vi har valt att hålla de putsade väggarna vita eftersom vi ville att dem skulle gå igen med resten av poolområdet. De svarta strömbrytarna och eluttagen ger ett grafiskt uttryck men för att värma upp har vi bl.a valt att färgsätta kök och garderober i en sandgrå ton och tillverkat skjut/innerdörrar i brunbetsat trä, likaså sängstommarna. Men detta får jag visa er en annan dag.

Annons

Gyllene inslag2 Daniella Witte_Gyllene inslag i sovrummet

Foto | Daniella Witte

I dag får ni liten inspiration på hur det svart och vita, grafiska uttrycket mjukas upp av sand och lite gyllene toner.

De här detaljerna tillsammans med gästhusets helhet tilltalar mig väldigt mycket. Jag skulle faktiskt nästa kunna tänka mig att bo här. Litet, men har precis det man behöver 😉

Köptips: Sängkläder från Ikea, Kudde från Mimou och runt bord Olsson & Jensen. Uttag och strömbrytare från Schneider Electric. Vas och dricksglas, Inreda Utreda.

 

Kram D

DELA (44)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar